Kwaliteit en prijs…

Een hoge kwaliteit en de allerlaagste prijs gaan helaas niet altijd samen. Omwille van onze focus op u als professional zal Uniconstruct steeds kiezen voor een hoge kwaliteit.

 

Binnen deze kwaliteit streven wij er echter naar om u de beste prijs te kunnen bieden, maar nog wel steeds met het juiste advies en de gepaste service.

 

U en uw klant houden van correct afgeleverde opdrachten. Daar ondersteunen wij jullie in met de correcte service, kennisoverdracht en materialen.

Foto stalen balken
Foto van vakman met helm op die zijn duim opsteekt

Kenniscentrum

Door een combinatie van praktijkervaring, door een nauw contact met u als professional, door samen te werken met specialisten uit elk vakgebied in de bouw en door het constant opvolgen van de snel veranderende bouwwetgeving, is Uniconstruct dé ideale partner voor u om mee samen te werken.

 

Zo kan u bij uw UC-vestiging terecht voor tal van opleidingen en demonstratie-dagen en kan u de laatste nieuwtjes ontdekken op onze vakbeurzen.

Op ‘uw’ maat gemaakt…

Alle Uniconstructvestigingen delen hun gemeenschappelijke visie in een zeer ruim assortiment van kwalitatieve materialen.

 

Een assortiment dat gegroeid is uit jarenlange ervaring en contact met u als professional. Deze zijn gebundeld in uitgebreide catalogi die beschikbaar zijn in onze vestiging.

 

Nog geen tijd om langs te komen? Bekijk alvast alle producten op de website van Uniconstruct en plaats uw producten online of vraag een offerte op maat.

Naar de Uniconstruct website
Bovenaanzicht van 4 mensen uit de bouwsector die plannen bespreken