Afwerking: het einde van het bouwproces is in zicht

Eens u aan de afwerking begint, weet u dat u bijna aan het einde van het bouwproces bent. In deze afwerking kruipt vaak nog veel tijd. U moet rekening houden met de wensen van de bewoners, de architect en zelf wilt u natuurlijk ook een bepaalde kwaliteit afleveren. Werken met de juiste machines en materialen kan uw werk vergemakkelijken.

Vloerwerken en pleisterwerken

Vloerverwarming is een volwaardig alternatief voor verwarming met radiatoren. Logisch, want vloerverwarming is aangenaam, energiezuinig en ruimtebesparend.

Vloerverwarming verdeelt de warmte via leidingen die onder het volledige vloeroppervlak lopen. Een polystyreen noppenplaat zorgt dat die leidingen op hun plaats blijven zitten en vergemakkelijkt de vloerwerken.

Een fout die veel doe-het-zelvers maken is het verkeerde stucwerk uitkiezen of nog erger; het op de verkeerde manier aanbrengen.

Als ervaren vakman maakt u die fout natuurlijk niet. Toch is het belangrijk dat ook u nadenkt over de geschikte soort stucwerk. Er zijn namelijk heel wat verschillende soorten pleisterwerken: spuitpleister, sierpleister, pleisterwerk, enzovoort. 

Meer info

Heeft u al gevonden wat u zocht en bent u klaar om gereedschap te kopen of wilt u eerst graag nog een woordje uitleg over een bepaald product/merk?

Contacteer een van onze onderstaande experten. Deze zijn gespecialiseerd in hun vak en geven u advies op maat.

 

Ontdek ons gamma pleisterwerken en droogbouw

Bekijk het gamma
Logo Uniconstruct