Tuin aanleggen

De tuin is een stuk van ons leven, samen met vrienden en familie genieten van een sfeervolle plek, een groene oase om tot rust te komen, ... . Groot of klein iedereen droomt van een mooie gezellige tuin.

Alles begint natuurlijk met de keuze van de juiste materialen. Het esthetisch uitzicht is wat vooral in het oog valt, hierop wordt een tuin uiteraard beoordeeld. Als je langer wil genieten van het resultaat is het belangrijk dat je kiest voor duurzame, kwalitatieve materialen. Niet alleen de duurzaamheid van de tegels of klinkers zijn van belang, maar zoveel te meer is de degelijkheid van de constructieve delen van belang. En het zijn juist die materialen waar je vooral niet mag op besparen als je de levensduur van je ontwerp wil verhogen.

Een mooie tuin begint met de juiste keuze van duurzame, kwalitatieve materialen

Klinkers, keramische tegels of natuursteen… het is een bepalend in hoe uw tuin of terras er zal uitzien. De keuze van de zichtbare/esthetische materialen zullen – samen met de structuur van de ondergrond – bepalen welke manier van opbouw zal moeten worden gebruikt. De opbouw van de fundering is het belangrijkste om te kunnen genieten van een duurzaam terras. Waterinfiltraties en thermische schokken zorgen voor schade aan uw terras.

Meer info

Heeft u al gevonden wat u zocht en bent u klaar om gereedschap te kopen of wilt u eerst graag nog een woordje uitleg over een bepaald product/merk?

Contacteer een van onze onderstaande experten. Deze zijn gespecialiseerd in hun vak en geven u advies op maat.

 

Ontdek ons gamma tuinmaterialen

Bekijk het gamma
Logo Uniconstruct