Opleiding: gevelisolatiesysteem, systeemopbouw crepi

Onze traditionele « baksteen/gevelsteen » is dikwijls te breed geworden voor bepaalde renovatieprojecten. Maar ook voor de nieuwbouw worden muren te dik en zoeken we oplossingen om dit te verminderen. Daarom wint BGIS (buiten-gevel-isolatie-systeem) meer en meer aan populariteit. Met deze gedeeltelijke theoretische (+/- 1uur), maar vooral praktische (+/- 3uur) workshop komen alle aspecten van BGIS aan bod.

Future proof bouwen

We bekijken de voor- en nadelen van de verschillende systemen. Waar onderscheidt Baumit zich mee? En vooral: wat zijn de meerwaarden die jullie als bouw-professionals kunnen bieden aan jullie eindklant? Wij van Jules Frans kunnen u ondersteunen. Zo geven we de geheimen van het zelfreinigend sierpleistersysteem van Baumit prijs. En loodsen we u door de wetgeving omtrent brandveiligheid. In het praktisch gedeelte geven we u de kans om een volledige opbouw te plaatsen. Daarnaast geven we u de tips & tricks omtrent BGIS. Dit is een must voor de professional die mee wil zijn met het “Future-Proof-Bouwen”.

Praktische info over deze opleiding

Waar

Jules Frans Putte

Wanneer
Wegens de COVID pandemie zijn er momenteel geen data gepland. Contacteer ons via de button hieronder als u meer info wenst omtrent dit item.
Meer info over de opleiding

Schrijf je nu in.