Home

Uw professionele partner voor bouwmaterialen
Logo Jules Frans en uniconstruct breed

Jules Frans Uniconstruct is uw specialist en partner voor bouwoplossingen en -materialen. Wij helpen u elk project zo efficiënt en kwalitatief mogelijk afronden dankzij de juiste materialen en opleidingen.

Technisch bouwadvies op maat

Wij zijn het kenniscentrum voor de bouw-professional! De bouwwereld wordt technischer en complexer. Jules Frans-Uniconstruct vindt het zeer belangrijk om u correct te informeren.

Daarom staan onze mensen u graag bij met technisch advies, om u zo te begeleiden tijdens de realisatie van uw projecten.

Wij staan – samen met u – in om een mooi eindresultaat te kunnen opleveren voor uw eindklant.

Ontdek onze bouwmaterialen
Expertise in de bouw

Jules Frans – Uniconstruct zet in op technische expertise. Onze mensen hebben jaren ervaring in de bouwwereld. Om u een nog gerichtere ondersteuning te geven legt elke technische adviseur zijn focus dieper op een bepaald vakgebied.

Door onze partnership met Uniconstruct wordt deze vakkennis nog extra versterkt en uitgebreid. Wij delen graag onze expertise met u als bouw-professional!

Ontdek ons aanbod
Future Proof Bouwen

Onze planeet is de toekomst voor ons nageslacht. Daarom zetten wij in op energiezuinig bouwen.

De “ik BEN mee” slogan is voor ons meer dan een slogan, wij verdiepen ons in uw project en geven u graag advies omtrent duurzaam en circulair bouwen. Met het oog op het behalen van een laag S-peil zijn topics omtrent isolatie, ventilatie en luchtdicht-bouwen uiterst belangrijk.

Bekijk de bouwoplossingen van de toekomst
Meer dan 45 jaar ervaring in de bouwsector

Jules Frans-Uniconstruct bestaat meer dan 45 jaar. Deze jarenlange ervaring kunnen we gebruiken om u nog beter van dienst te zijn.

De meeste van onze mensen zijn ook al jaren actief bij Jules Frans-Uniconstruct. Wij kennen u als klant en weten wat uw behoeften zijn. De bouw-professional staat centraal bij ons … wij zijn de vakhandel voor u als professional.

Leer de knepen van het vak van onze experten

Putte

015 76 76 36

info@julesfrans.be

Vaatjesstraat 4
2580 Putte

Ma – vrij: 6h30 – 18h00
Za: 7h00 – 12h00

Gesloten:
Donderdag 11/11
Vrijdag 12/11
zaterdag 13/11

Wie zijn we?

Jules Frans – Uniconstruct is de vakhandel voor de professional. Onze focus ligt op kwaliteit en innovatie in de bouwwereld.

Ons productaanbod is specifiek afgestemd op de behoefte van de professionele markt. Wij gaan met onze klanten een partnership aan. Wij leveren niet zomaar producten, want het bouwproces wordt complexer en veeleisender.

Ons doel is om onze markt Future Proof te maken en samen met onze klanten te bouwen aan de toekomst.

Hoe doen we dat? Door doorgedreven technische ondersteuning. Zowel van achter onze desk als op de werf als in ons opleidingscenter.

Wij zijn het kenniscentrum voor de professional. Dagelijks hebben wij vijf technische specialisten op de baan en intern interne technische adviseurs die u bijstaan met advies en technische ondersteuning.

Op die manier creëren wij een serieuze toegevoegde waarde voor u als klant om u meer rendement en efficiëntie te bieden.

Maar vooral om u te laten onderscheiden in uw markt , om u het verschil te laten maken bij uw klant zodat u meerwaarde kan bieden naar uw klant.

Meerhout

014 91 91 91

meerhout@julesfrans.be

Nijverheidsweg 2
2450 MEERHOUT

Maa – don: 7u – 18u
Vrij: 7u – 16u
Voor dringende gevallen na/voor de openingsuren,  bel Michel :
0474 750 114

Gesloten:
Maandag 1/11
Donderdag 11/11
Vrijdag 12/11
zaterdag 13/11

Wat doen we?

Ruwbouw
RUWBOUW
Tuin met terras
TUIN
Energiezuinig bouwen
ENERGIEZUINIG BOUWEN (EZB)  
Man doet afwerking
AFWERKING
Foto constructiestaal
BOUWSTAAL
Gereedschap
GEREEDSCHAP & MACHINES
Foto betonmixers
WERFMATERIAAL
Foto vrachtwagen Jules Frans
LOGISTIEK

Op ons kunt u bouwen

Technisch advies op maat

Ons team van experten staat voor u klaar om samen met u elk project zo efficiënt en kwalitatief mogelijk tot een goed einde te brengen.

Expertise

Onze adviseurs hebben jarenlang ervaring in de sector. Zij staan klaar om u correct advies te geven over technische specificaties of producten.

Logistiek  

Wij verzorgen het transport. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met een kraan of kooiaap zo worden de producten correct afgeleverd.

Professionele producten

Kwaliteit en duurzaamheid is voor ons uiterst belangrijk. Enkel zo kunnen wij u helpen elk bouwproject zo efficiënt en kwalitatief mogelijk te finaliseren.

Reken op onze expertise

Onze duurzame bouwoplossingen

De bouwsector innoveert voortdurend. Er zijn meer en meer regels en eisen aan dewelke uw woning dient te voldoen.

Als mens beseffen we dat we dienen te investeren in de toekomst. Het belang van duurzaam en energiezuinig bouwen neemt alsmaar toe. Wie aan energiebewust bouwen denkt, denkt vooral aan efficiënt verwarmen en koelen, isoleren en ventileren.

Welk zijn nu de stappen om een Future Proof woning te bouwen? Welk zijn de EPB-eisen en hoe evolueert dit in de toekomst? Weet dat u kan rekenen op onze expertise en oplossingen op maat.

Of u nu zoekt naar een oplossing in een totale nieuwbouw of opportuniteiten bij het renoveren van een dak, vloer of gevel? Of zoekt u eerder vereenvoudigde technieken om uw efficiëntie te verhogen, want dat is ook duurzaam bouwen!

Bekijk onze bouwoplossingen
Wij zijn het kenniscentrum voor de professional

Onze professionele opleidingen

Wij delen graag onze technische kennis en expertise met U. Juist omdat er zoveel verandert aan eisen en regels in de bouw zien we soms het bos niet meer door de bomen.

Onze technische adviseurs staan klaar om u ondersteuning te geven daar waar nodig. Wil u investeren in uw kennis of wil u een ander vakgebied aanleren. We gaan met u een partnership aan om uw eindklant een Future Proof woning af te leveren.

Het enige dat u hoeft te doen is u inschrijven voor één (of meerdere) van onze opleidingen. Of u nu wil bijleren over Epdm, waterkering & waterdichting of het verhaal van S-peil en E-peil wil ontwarren… onze opleidingen helpen u voorruit!

Opgelet! Onze opleidingen richten zich niet tot particulieren.

Schrijf je nu in
De grootste merkencatalogus

Gereedschap, bouwstaal, werf- en bouwmaterialen

U zoekt specifieke producten van hoogwaardige kwaliteit? In ons magazijn vindt u precies wat u zoekt.

Wij hebben zowel de ruwbouwmaterialen (betonblokken, zand, cement) als de gereedschappen (Dewalt, Makita, Hitachi, Flex, Festool, Husqvarna) maar ook werfmateriaal (Bekistingsmaterieel, stellingen, betonmolens, afvalbakken, kraanhaken).

Ook de meer technische producten staan bij ons op voorraad (bekotec, ventilatiesystemen, injectiemiddelen, specifieke lijmen, … ) Ons productassortiment is breed, wij trachten te bekomen dat u op 1 plaats alles vindt.

Bekijk onze producten

Partnership met UNICONSTRUCT

Uniconstruct wordt aangedreven door een selectie van zelfstandige vakhandelaars, historisch gezien, elk met hun eigen specialisaties en expertises.

Door deze vakkennis met elkaar te delen, is elke Uniconstruct-partner uitgegroeid tot een kenniscentrum, met als doel het professionele aannemersbedrijf en de vakman met advies en producten te ondersteunen in elk nieuwbouw-of renovatieproject.

Van funderings-, ruwbouw- en betonspecialiteiten, over dak- en gevelmaterialen tot en met vloer en afwerkingstoebehoren. U vindt het advies en de producten bij de Uniconstruct partner per regio.

Meer weten?

Wat doen we?

Neem gerust contact op

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier of bel ons even op. We helpen u ook graag verder in een van onze showrooms.